Staat jouw stad niet op onze site? Neem dan contact met ons op!

Het Bedrijf

De Nieuwe Kaartenmakers is het resultaat van een creatief idee om (land)kaarten op een unieke manier weer te geven.

Wat begon met een uitgesneden kaart van Nederlands’ mooiste steden, heeft ons ook andere concepten doen uitwerken. Hierdoor zijn de diepte- en hoogtekaarten ontstaan.

Alle kaarten worden met de hand bewerkt in een klein team. Hierdoor krijgt elke kaart weer een eigen draai en houden we de ambacht van houtbewerking in ere.

Contact

Kay: 06-42164745  Bram: 06-30379788
Info@denieuwekaartenmakers.nl

Mussenstraat 9, 1223RB, Hilversum, Nederland
Maandag t/m vrijdag: 10 tot 18

KVK: 63811219
BTW nummer: NL855411478B01
IBAN: NL81 RABO 0305 3765 19
BIC: RABONL2U

Ons Team

 • kay

  Kay Peters

  Founder

  Mijn achtergrond ligt in de chemie, maar al snel werd  duidelijk dat mijn passie ligt in het creëren en het maken van unieke machines en producten. Het liefst ben ik met mijn handen bezig, wat heeft geresulteerd in een schuur vol 3D-printers en modellen van mijn gedachtespinsels. Had iemand een cadeau nodig, dan maakte ik iets, miste mijn fiets of douchekop een onderdeeltje, dan printte ik dat. De afgelopen jaren ben ik mij steeds verder gaan specialiseren in het bouwen en gebruiken van 3D printers. Voor Beastmount (ons bedrijf dat 3D geprinte cameramounts verkoopt voor watersport), heb ik alle 3D printers gebouwd en geoptimaliseerd. Nu Beastmount inmiddels ruim 2 jaar op eigen poten staat, ben ik toe aan een nieuwe uitdaging. Ik heb ruimte en tijd gemaakt voor mijn passie; namelijk het creatief bezig zijn met materialen en dingen creëren waar mensen écht blij van worden. Door mijn omgeving heb ik inspiratie gevonden en zijn we aangemoedigd om dit nieuwe idee echt op touw te zetten. De Nieuwe Kaartenmakers is het resultaat van twee creatievelingen met een visie!
 • bram

  Bram Bast

  Founder

  In 2007 was ik begonnen aan een opleiding productontwerp. Na 1,5 jaar ben ik mijn droom om professioneel kitesurfer te worden gaan volgen. Tijdens mijn kitesurf carrière heb ik een opleiding creatief DTP gevolgd, dit was mijn hobby destijds. Na een succesvolle 7 jaar als professioneel kitesurfer ben ik samen met Kay Beastmount begonnen. Beastmount verkoopt sinds 2016 cameramounts voor watersport. Deze markt ging perfect samen met mijn sport en hielp ons om snel te groeien. Door onze creative breinen konden wij natuurlijk niet stil zitten. Met veel geknutsel hebben we het idee van de stratenkaarten geperfectioneerd, waardoor ik nu met veel plezier werk aan de Nieuwe Kaartenmakers! Creativiteit en connecties leggen zijn mijn sterke punten
Updating…
 • Geen producten in je winkelmand.